Rundrejse i USA

Drømmer du om den store rejse USA rundt  mere eller mindre for dig selv og din familie så får du det hele  serveret på et fad hos USA Rejser.

I et helt nyt katalog tager rejsebureauets medarbejdere  dig med på ture, hvor  stort set  hele USA’s mest spændende og interessante byer, naturlandskaber og ikoniske destinationer  præsenteres. Der  er tale om 19  forskellige forslag i det store flotte inspirations katalog.

Bureauets medarbejdere har besøgt alle 50 stater og ved hvad de taler om. Og du kan selv vælge om du vil rejse rundt i bil, autocamper eller på motorcykel.

I det nye katalog præsenterer USA Rejser 19 rejser startende med Floria og  yderligere fire rejser rundt  i Caribien inklusiv den tidligere danske koloni  Dansk Vestindien. Som rosinen i pølseenden er det også muligt at komme  på seks  krydstogter i Caribien med det velrenoverede krydstogtsselskab Royal Caribbean.

USA på kryds og tværs

I bil eller på motorcykel  kan du besøge østkystens perler, atlanterhavsruten, det bedste af vesten, vestkysten inklusive New York,  stillehavsruten, den ikoniske Highway One inklusive Hawaii, Hawaii alene, ad den anden ikoniske highway ”route 66” fra Chicago til Los Angeles, eller du kan opleve sydens rytmer i Georgia, Tennessee, South Carolina,  Mississippi og Louisiana. Eller hvad med det ukendte Amerika, som du kan opleve i Texas, Oklahoma, New Mexico og Arizona. Det rigtige Amerika  kan du stifte bekendtskab med i Colorado, South Dakota, North Dakota, Montana, Wyoming, Utah  og Arizona. Du  har også mulighed for at besøge en af USAs største, men mindst  befolkede stater, nemlig Alaska med en storslået natur og  dyreliv.

USA Rejsers individuelle kør selv ferie  strækker sig fra  15 til 22 dage. Priserne er fra godt kr. 11.000 til  kr. 27.000 og der er rabat for børnene i alderen fra to til 11. år. Priserne er  cirka 20 % højere i sommerperioden fra 11. juni til 31. august. Priserne gælder for  to til fire personer i delt dobbeltværelse på hotellerne inklusive flyrejse fra Danmark til de enkelte udgangsbyer i USA, samt leje af personbil.

Også Canadas vestkyst og Canadas østkyst  er med i programmet. Ikke mindst ved besøget i de to store  nationalparker Banff og Jasper med de over 30 isklædte bjergtoppe på over 3000 meter i Rocky Mountains vil du opleve noget af den smukkeste natur i verden med granskove, brusende elve, vandfald, irgrønne søer og ikke mindst et fantastisk dyreliv, hvor du kommer tæt på bjørne, der fisker laks i floder og elve, samt krondyr, elge og rensdyr samt havørne og masser af  laks i floderne.  

Autocamper eller motorcykel

USA Rejsers specialister kan også hjælpe  dig med leje af enten en fire eller en  seks personers autocamper eller motorcykel.

 Vælger du at  køre rundt i en autocamper kan du benytte dit almindelige  kørekort. For motorcyklens vedkommende er der flere end 20 forskellige Harley -Davidson modeller og flere end 75 modeller fra den klassiske Harlevy-Davidson Low Rider til den store Honda Gold Wing 1800.

https://usarejser.dk/rejsetyper/rundrejser/midtvesten/det-rigtige-amerika

https://usarejser.dk/rejsetyper/rundrejser/nordstaterne/alaska

https://usarejser.dk/rejsetyper/rundrejser/florida/fantastiske-florida

https://usarejser.dk/rejsetyper/rundrejser/oestkysten/oestkystens-perler

https://usarejser.dk/rejsetyper/rundrejser/vestkysten/det-bedste-af-vesten

https://usarejser.dk/rejsetyper/rundrejser/vestkysten/stillehavsruten

https://usarejser.dk/rejsetyper/rundrejser/hawaii

https://usarejser.dk/rejsetyper/rundrejser/sydstaterne/sydens-rytmer

https://usarejser.dk/rejsetyper/rundrejser/sydstaterne/det-ukendte-amerika

https://usarejser.dk/rejsetyper/rundrejser/canada/canadas-vestkyst

https://usarejser.dk/rejsetyper/rundrejser/canada/canadas-oestkyst

https://usarejser.dk/rejsetyper/rundrejser/dansk-vestindien

https://usarejser.dk/rejsetyper/rundrejser/florida/temapark-og-strand

https://usarejser.dk/rejsetyper/rundrejser/oestkysten/atlanterhavsruten

https://usarejser.dk/rejsetyper/rundrejser/oestkysten/route-66

www.usarejser.dk

Aage Krogsdam

Freelance rejsejournalist og kasserer i Danske Rejsejournalister. Har rejst over det meste af verden, og har speciale i bl.a. Australien, Canada, Cypern, Finland, Grønland, Israel, Island, Malta, New Zealand, Nicaragua, Norge, Rusland, Sverige, Storbritanien, Sydafrika, Tyskland, USA, Venezuela og Østrig.

Aage Krogsdam has 58 posts and counting. See all posts by Aage Krogsdam