Atlanta i staten Georgia har næsten 5 mio. indbyggere i storbyområdet

Hvis du vil opleve de autentiske amerikanske sydstater kan du gøre de med en kør selv ferie på 15 dage med USA Rejser. Denne kør-selv ferie starter i den fantastisk og meget charmerende by Charlotte, North Carolina. Turen tage dig med på en unik og autentisk amerikansk rejse til nogle af de bedste oplevelser inden for kultur, musik og “Soul Food, som kun staterne South Carolina, North Carolina og Georgia kan tilbyde! Husk at tænde for radioen og hør de nyeste toner inden for Jazz, country, blues og rock’n’roll.

Den verdenomspændende TV station CN News har hovedkvarter i byen.

På denne kør-selv tur rundt i Sydstaterne vil du se storbyer, uberørte strande og lære meget om den amerikansk historie. Alt imens du nyder sydstaternes gæstfrihed og charme.

Borgerretsforkæmperen Martin Luther King kom fra Atlanta. Her ses det store museum for hans virke. Han ligger også begravet nær ved.

Hos USA Rejser er man klar på at sende dig på en kør-selv-ferie i de amerikanske sydstater, som tager dig til imponerende storbyer med fantastiske restauranter, hvor du kan prøve lækker ”gumbo” eller ”grits”. Tag på opdagelse i mindeværdige naturreservater, hvor det er muligt at se et hav af vilde fugle, og lev dig ind i amerikansk kultur ved at se baseballstadioner eller besøge vilde motorcykelsamlinger. Mulighederne er mange på  bureauets kør selv-ferier i de amerikanske sydstater, men rundrejserne er specifikt sammensat, så du kan få en smag for sydstaternes unikke kultur og natur. Er der også noget, du selv har drømt om at se på din kør selv-ferie i de amerikanske sydstater, hjælper vi med at realisere det.

Den verdnsberømte forfatter Margret Mitchell skrev bestselleren “Borte med Blæsten ” i Atlanta, hvor hun var født og voksede op. Filmen baseret på hendes bog er en af de mest sete film nogensinde. Hun blev kørt ned af bil i Atlantas hovedgadee i 1949 kun 49 år gammel.

På kør selv-ferien vil du over blot 15 dage få et indblik i en kultur, som du sent vil glemme. Hvad består den kultur i? I de amerikanske sydstater hersker der en selvforståelse som på en måde uafhængige af resten af USA. Du vil på rundrejsen møde et stolt folk, et folk som værdsætter det frie liv over det meste andet og et folk som vil byde dig hjerteligt velkommen, hvad end det er omkring BBQ-grillen, til rodeo-showet eller NASCAR-ræset.

Atlanta var olympisk by i 1996 – her fra den olympiske park. Poul Erik Høyer vandt guld i badminton, kvindehåndbold holdet tog også guld, ligeom der var guld til dansk roning og sejlssport.

www.usa.rejser.dk

Aage Krogsdam

Freelance rejsejournalist og kasserer i Danske Rejsejournalister. Har rejst over det meste af verden, og har speciale i bl.a. Australien, Canada, Cypern, Finland, Grønland, Israel, Island, Malta, New Zealand, Nicaragua, Norge, Rusland, Sverige, Storbritanien, Sydafrika, Tyskland, USA, Venezuela og Østrig.

Aage Krogsdam has 58 posts and counting. See all posts by Aage Krogsdam