Privatlivspolitik / GDPR

privatlivspolitik
Du er sikret hos FerieBlogger

Cookie- og Privatlivspolitik for ferieblogger.dk

FerieBloggers privatlivspolitik.
Dine data behandles med respekt og i overensstemmelse med EU’s GDPR-lovgivning samt markedsføringsloven. Vi opdaterer løbende cookie- og privatlivspolitikken her på siden, og den er sidst opdateret december 2018.

Kontakt:

Ferieblogger.dk drives af:

InfoTainment v/Vagn Molnit
Vigerslevvej 301
DK-2500 Valby
CVR-NR: 39313375
Telefon: (+45) 22 11 04 03
Mail: vmo@infotainment.dk

Ferieblogger.dk har kun til formål at udsende journalistiske ferieblogs.

Har du spørgsmål til ferieblogger.dk ’s cookie- og privatlivspolitik, kan du kontakte mig via ovenstående information.

Hvilke persondata gemmes?

Persondata er de oplysninger og data, som kan spores tilbage til en specifik person.

Hvis du besøger ferieblogger.dk og abonnerer på vores nyhedsbrev, vil det være dit navn, din e-mail, IP-adresse samt historik over færden på www.ferieblogger.dk

Ferieblogger.dk gemmer kun de persondata, som du selv har givet samtykke til.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og er logget ind på det websted.

Analytics

Vi bruger Google Analytics til statistik for ferieblogger.dk. Google Analytics indsamler anonym information om brugen af websitet.

Tilmelding til nyhedsbrev

Når du tilmelder dig ferieblogger.dk’s nyhedsbrev, accepterer du, at vi sender dig mails med nye blogindlæg. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Hvem deles din data med?

Ferieblogger.dk deler kun anonyme data med andre. Når du bruger vores hjemmeside, bliver der samlet anonyme data om din brug på siden.

Ferieblogger.dk videregiver ikke dine data, herunder navn og email til andre.

Personfølsomme data

Personfølsomme oplysninger kan være oplysninger om dit helbred, religion og økonomi. Ferieblogger.dk indsamler ikke sådanne data.

Sender du selv personfølsomme data via mail, skal du være opmærksom på, at mailsystemer ikke er sikre, og at vi derfor ikke kan garantere for sikkerheden.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er tekstfiler, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Formålet med Ferieblogger.dk’s cookies er at lave statistik for trafikken på sitet, herunder antal besøgende, hvor de kommer fra og hvor lang tid de bruger på sitet.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra følgende tredjeparter:
Google Analytics
Google.com
Vimeo.com

Loven fastslår, at der kan gemmes cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For Ferieblogger.dk kan der være tale om nyhedsbrevet. For alle andre typer cookies skal dit samtykke indhentes.
Du kan læse mere om cookies og hvordan du kan forholde dig til cookies på http://minecookies.org/cookiehandtering

Dit samtykke gælder for domænet: ferieblogger.dk

Feriebloggers privatlivspolitik fortæller om dine private rettigheder

EUs Databeskyttelsesforordning, GDPR, giver dig som privatperson en række rettigheder med hensyn til dine data, herunder at du ejer disse data, og at vi derfor ikke uden dit samtykke må viderebringe eller sælge dine data, og at vi skal sikre dig al mulig beskyttelse af dit privatliv og din datasikkerhed.

Kort fortalt kan du til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, og du har ret til at se, rette eller slette oplysninger, vi har om dig.

Hvis du vil læse mere om Databeskyttelsesforordningen, så kan du finde vejledninger, informationspjece og beskrivelse af reglerne på Datatilsynets hjemmeside.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til: vmo@infotainment.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger og FerieBloggers privatlivspolitik har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.