Nye muligheder for Afrika-rejser

African Spirit er en ny danskejet rejsearrangør, som specialiserer sig i rejser til det sydlige Afrika. Selskabet regner med, at rundrejser, storbyophold, safari, langtidsophold m.v. vil appellere til et modent, rejsevant publikum, og man er stærkt opsat på, at priserne skal være konkurrencedygtige. F.eks. tilbydes rundrejser og safari til under 1.000 kr. pr. dag, og et 23 dages ophold i Cape Town kan fås for små 14.000 kr.
African Spirit hører under NG Travel Group, der i forvejen tæller de relativt nystartede USA Tours og Beach Tours. Men nu skal selskabets gæster også kunne tage på safari og rundrejse på det afrikanske kontinent, og NG Travel Group planlægger, at 1.000 danskere vil tage derned det første år.
»Det har hele tiden været vores ambition at supplere USA Tours og Beach Tours med African Spirit, og nu er tiden moden. Vi har en bred og kvalitetstung produktportefølje i Sydafrika, ledet af erfarne kræfter, så jeg har store forventninger til det nye forretningsområde. Mange danskere kender Asien og andre eksotiske steder på kloden, men Sydafrika har mange stadig til gode,« siger Jan Lockhart, direktør i NG Travel Group.

Chance for at opleve The Big Five

Rundrejserne bliver med dansktalende rejseledere, og safari-turene giver mulighed for at opleve The Big Five, dvs. elefant, bøffel, løve, leopard og næsehorn. Langtidsferierne i Cape Town holdes i centralt beliggende luksuslejligheder tæt på strande og med mulighed for tilkøb af udflugter. Desuden tilbydes kør-selv rejser og ferier, som er sammensat ud fra kundens egne ønsker. De fleste af rejserne har udgangspunkt i Cape Town.
African Spirit er besat med rejsekonsulenter, som har Afrika som speciale. En af hovedkræfterne er Lars Faursholt med en lang historie bag sig i rejsebranchen og et  detaljeret kendskab til store dele af det afrikanske kontinent. De seneste mange år har han  stået i front, når vilde dyr og metropoler har fascineret danskere på rejse i Sydafrika og andre dele af verden.
Foto: Shutterstock / African Spirit

Mogens Hansen

Mogens Hansen, journalist siden 1972. Har skrevet rejseartikler siden 1980. Var i ca. 40 år ansat på dagblade, heraf de sidste 30 år på Jyllands-Posten. Afsluttede det faste fuldtidsarbejde med 3-4 år som rejseredaktør på JP. Forsatte derefter som freelance rejseskribent for Jyllands-Posten, Politiken, Ekstra Bladet, Vagabond, Turen Går Til, guide.dk, Kristeligt Dagblad og FerieBlogger.dk. Blev kåret som Årets Rejsejournalist 2014 af foreningen Danske Rejsejournalister. "Mogens Hansen døde juni 2022. Han efterlader mange minder og fortællinger fra sit aktive rejseliv, blandt andet her på ferieblogger.dk"

Mogens Hansen has 54 posts and counting. See all posts by Mogens Hansen