Journalistisk supplement

Influencer marketing er et genialt samarbejde mellem din marketingsafdeling og FerieBloggers rejsejournalister – måske skulle vi kalde dem Rejseinfluencere ?
Hmmm, bare ikke nogen tro, at det er en virus – så vi holder til journalister.

Få een af FerieBloggers rejsejournalister til at give dine kunder en uvildig vurdering af dine tilbud. Det er et fornuftigt supplement !

En tekstforfatter fra marketingsafdelingen er uundværlig. Teksterne skal være præcise og fyldetsgørende. Der må ikke mangle nogle information, der i så fald kan være altafgørende for afviklingen af rejsen eller ferieoplevelsen.
Til gengæld betragter kunderne ofte marketingsafdelingens meget maleriske beskrivelser, som værende et skønmaleri.

Man viser jo heller ikke regnvejrsbilleder fra en sommerdestination.

En redaktionel artikel om det samme emne vil oftes blive accepteret som en uvildig og nøgtern beskrivelse, som løfter produktet. Vi kender det fra TrustPilot og andre anmeldelser.
Det har ingen betydning om det er en velfunderet rejseforfatter eller om det bare er “Maren fra kæret”, der har noget på hjertet. Kunderne gerne på andres anbefalinger.

Så hvorfor ikke selv være med til at styre processen.
FerieBlogger er et oplagt medie, hvor anmeldelser og vurderinger kommer ud til et større publikum og bliver respekteret, som et uafhængige medie.

FerieBlogger har p.t. 8 rejsejournalister travlt beskæftiget med at fortælle om verden udenfor

Hvad er Influencer Marketing