Golf på solskinsøen Bornholm er værd at opleve

Artikelsponsor: Bornholmtours.dk

Golf i ferien bliver mere og mere populært og solskinøen i Østersøen, Bornholm, har hele fire baner at byde på. Og som gæst på den dejlige ø er der kun ½ times kørsel mellem hver at de fire baner. Alle banerne har 18 huller og de er af forskellig sværhedsgrad. Ens for alle banerne er, at de ligger i en ualmindelig smuk natur.

Bestil din golfferie på Bornholm

golfbana3-2
Alle banerne tilbyder forskellige pakker, hvor du kan kombinere sightseeing med at spille golf og i øvrigt nyde solen og øens smukke landskaber.
Ud over at spille ”pay and play” kan du også leje særlige golfhuse eller lejligheder i nærheden af de fire baner, hvor der flere steder er skønne restauranter i nærheden, således at du også kan forkæle dig selv med et besøg her, hvor Bornholms madkunst også står i højsædet.

Feriecentre på hele Bornholm

Rønne Golfklub
Rønne Golfklub

Rønne golf

Lidt uden for Rønne finder du Bornholms Golfklub, Rønne med en 18 hullers bane og en lille 9 hullers par tre bane.
Til anlægget er knyttet et træningsanlæg med drivingrange, indspilsgreen og bunker, samt en 9 hullers putting green ved klubhusets terrasse. Hovedanlægget med de 18 huler er anlagt som en parkbane i et smukt delvis fredet område med mange vilde frugttræer, vilde orkidéer, gyvel og et rigt dyre- og fugleliv. Ved banen er der golf shop, café, og pro træner. Der er cirka fire kilometer ind til Rønne, så den er tæt på byens centrum.

DSCN1912
Golf udenfor sæsonen på Bornholm

Ferie for voksne på Bornholm

Nexoe dueodde
Nexø / Dueodde

Nexø -Dueodde Golfklub

Anlægget består af to baner. Dueodde Golfbane, der ligger yderst mod en af landets smukkeste sandstrande i en lille plantage med åløb og mindre søer, består af en par 3 bane, putting green og indspilsgreen. Ikke langt derfra ligger Nexø Golfklub med sin 18 hullers bane. Denne bane er lettere kopieret og byder på flere forskellige sværhedsgrader ved huller, der ligge spredt mellem træer, små vandløb og søer.

rø
Rø golfbaner

Rø Golfbaner

Der er to baner i Rø begge med 18 huller. Den gamle bane blev anlagt i 1984 og fra hul 4 løber banen gennem skov og klipper. Her er landskabet meget afvekslende med kuperet høj-lyngsområde med naturlige forhindringer i form af skov, klipper, å og søer. Den nye bane er en af Danmarks længste baner med hvidt tee-sted. Når du spiller her vil du ved cirka halvdelen af hulerne kunne nyde udsigten mod Østersøen og Christiansø. I klubhuset er der bad- og omklædningsrum ligesom her findes en lækker restaurant Stenby Mølle. I tilknytning til restauranten ligger proshoppen. Medlemskort og Hcp.kort skal forevises af gæster. Som gæst kan du i øvrigt leje diverse udstyr, såsom golfsæt, golfvogne eller golfbiler.

Rø feriehuse kan du bestille direkte her

Foto venligst udlånt af golfklubber og turistinformation.

 

 

Aage Krogsdam

Freelance rejsejournalist og kasserer i Danske Rejsejournalister. Har rejst over det meste af verden, og har speciale i bl.a. Australien, Canada, Cypern, Finland, Grønland, Israel, Island, Malta, New Zealand, Nicaragua, Norge, Rusland, Sverige, Storbritanien, Sydafrika, Tyskland, USA, Venezuela og Østrig.

Aage Krogsdam has 53 posts and counting. See all posts by Aage Krogsdam