Eksplosiv vækst til Fanø

FerieBloggerNews

“Da priserne på færgebilletter pr. 1. september 2016 blev sat ned for en række danske øer, var der en naturlig ffanøorventning om, at dette ville skabe vækst i antallet af rejsende”, fortæller Lindy Kjøller fra rederiet FÆRGEN. Imidlertid havde ingen formentlig forudset omfanget af de voldsomt voksende trafiktal på FanøFærgen. Samlet set er antallet af overførte personbiler i september, oktober og november således steget med 20,1 procent
sammenlignet med samme periode sidste år.

For at kunne følge med efterspørgslen har Færgen derfor føjet flere end 1.000 ekstra afgange til sejlplanen for 2017. Det bringer det totale antal årlige afgange op på 30.370, hvilket gør Fanø til en af de absolut flittigst betjente danske øer, hvad angår færgetrafik.

Færgen mellem Esbjerg og Fanø sejler stort set hele tiden og det tager kun 12 minutter at blive bragt ud denne denne herlige ferieø, som nu oplever at sæsonen er blevet forlænget. en returbillet til Fanø koster kun 195 kroner, hvilket er ca. 1/2 pris i forhold til normalprisen.

roegemester-jan-gildam-og-naturvejleder-jesper-voss
Røgemester Jan Gildam og Naturvejleder Jesper Voss elsker østers på Fanø,

 

Foto: susygrundah.dk

Med 1000 ekstra afgange og til en konkurrencedygtig pris er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at tage til Fanø. og hvad kan man så opleve her udenfor sæsonen. FerieBloggerNews har været på Fanø og smagt på øster, som vi selv høstede.

Østerssafari på Fanø. Video fra 4minutter.tv

Vagn Molnit

Vagn Molnit er redaktør af FerieBlogger.dk men også foto/video-producent. Endelig bliver det også til enkelte indlæg, engang imellem.

Vagn Molnit has 22 posts and counting. See all posts by Vagn Molnit