Campingbladet er ny partner

Campingbladet er på 100 sider og udkommer 4 gange om året, januar, marts, maj og oktober. Bladet udkommer i starten af måneden og er et on-line-bald. Det kan læses overalt af alle og kan hentes på adressen www.campingbladet.dk
Bladet er aktivt og indeholder links direkte til annoncørens hjemmeside eller tilbud. Der er også film eller link til film i bladet.
Der er i hvert nummer spændende artikler og film med camping, outdoorliv og rejse-og ferieoplevelser.

Samarbejde mellem FerieBlogger og Campingbladet

Den aftale jeg har indgået med Peer Neslein, Campingbladet og Campingferie.dk, vil være til glæde for Ferieblogger på den måde at vi får skabt en meget større volumen af læsere.
Peer Neslein har 2 medierplatforme, der supplerer hinanden.
På Campingbladet kan vi få optaget interessante artikler om ferieinspiration, rejseanmeldelser og lignende. En artikel vil altid blive annonceret / kopieret til Campingferie.dk. Der vil altid være links, med beskeden om at de besøgende kan læse mere på FerieBlogger.dk.
På den måde vil vi med lidt arbejde få en stor mængde læsere over til vores artikler.
Campingferie.dk og Campingbladet har mere end 2 millioner unikke besøgende og rigtig mange millioner sidevisninger.

Et samarbejde med stor fordel for FerieBlogger

Hvordan skal vi så gebærde os i dette samarbejde?
Først og fremmest vil Peer og jeg jævnligt aftale hvilke artikler, som han kan bruge i bladet eller campingferie.dk.
Disse ønsker vil jeg give videre til rejsejournalisterne, som i mange tilfælde allerede har materiale liggende i bagkataloget – lige til at sætte en artikel op på FerieBlogger.dk
Så snart en ny artikel bliver udsendt, så bliver den delt på FaceBook til vores ca. 450 følgere – og nu altså også på Campingferie.dk med deres ca. 65.000 modtagere af nyhedsbreve.

Hvad kan vi forvente os af dette samarbejde

Med det læserantal og sidevisninger vi kan fremvise i øjeblikket, så kan det kun gå den rigtige vej med dette nye samarbejde. Og, vi har bestemt brug for et meget større antal besøgende/læsere, hvis vi skal have forhåbninger om at kunne skabe en økonomi i FerieBlogger – til glæde for alle.
Annoncer, sponsorater, videopræsentationer og podcast for vores kunder er vejen frem og nu tager vi kvantespring ud til en stor læsergruppe, der interessere sig for Rejser, Ferie og Fritid.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.