Africa Tours vilde safari er den helt store oplevelse

Africa Tours har nu safarirejser i ni afrikanske lande

Africa Tours skiver i sin pressemedelelse,:
De fleste mennesker drømmer om at opleve Afrika. Og med god grund, for det er helt unikt at nyde en smuk solopgang på savannen. Mens man fra safaribilen trygt kan følge dyrenes rolige færden i de kølige morgentimer. Pludselig kommer en elefantfamilie travende over grusvejen på vej til det næste vandhul. Hunelefanten puffer blidt sin nysgerrige unge videre, og den bliver roligt guidet væk fra bilerne med de mystiske mennesker. Sådanne oplevelser giver minder for livet.

afrika tours
Der er ikke noget så flot, som når en flok elefanter passerer forbi lodgen

Africa Tours, der selv hører hjemme i Herning

 … præsenterer sit største Afrika-program nogensinde med rejser til Kenya, Tanzania, Uganda, Sydafrika, Namibia, Botswana, Zimbabwe, Zambia og Seychellerne.
  – Næsten alle ønsker enestående safarioplevelser mindst én gang i livet.  Nogle vil se giraffen, andre holder mest af elefanterne, men de fleste drømmer om at se de store kattedyr på jagt. Vi har det hele på programmet med forskellige omgivelser i ni lande. Siger administrerende direktør i Africa Tours, Claus Lund Sørensen.
  Udbuddet af Afrika-rejser øges konstant for at imødekomme efterspørgslen. Den seneste nyhed, Jambo Kenya Safari, er et resultat af, at flere og flere foretrækker Karen Blixen Camp som udgangspunkt for en safari med dansk rejseleder. På den danskejede lodge i Masai Mara i Kenya kan man kombinere luksus-indkvartering med fantastiske dyreoplevelser og Karen Blixens imponerende historie, fortsætter Claus Lund Sørensen.

Africa Tours har desuden fokus på landene i det sydlige Afrika

 … hvor rundrejsen Sydafrika Safari, Cape Town og Garden Route netop er føjet til programmet. En rejse med eventyrlige oplevelser som safari på savannen, hvalsafari, kultur og storslået natur.
  – Vi stiller store krav til vore samarbejdspartnere i Afrika, fordi de rejsende har store forventninger til os, som rejsearrangører. På en safarirejse skal man bo tæt på nationalparkerne, så man ikke skal bruge mange timer på transport hver dag. Tiden skal udnyttes til naturoplevelser og afslapning, hvor der er ordnede forhold. Og Claus Lund Sørensen slutter med at sige:
Disse krav begrænser mulighederne i visse lande, men vi garanterer branchens bedste kvalitet, og vi går ikke på kompromis, når vi tilbyder oplevelser for livet.

afrika tours
Rejselederne hos Africa Tours er ikke helt tilfældige.

Læs mere om verdens natur

Se flere levende billeder fra FerieTVer

Vagn Molnit

Vagn Molnit er redaktør af FerieBlogger.dk men også foto/video-producent. Endelig bliver det også til enkelte indlæg, engang imellem.

Vagn Molnit has 21 posts and counting. See all posts by Vagn Molnit